В Черешката на тортата в разгара на лятото се появи

...
В Черешката на тортата в разгара на лятото се появи
Коментари Харесай

Нападнаха шеф Манчев в Черешката заради Камелия Тодорова

В " Черешката на тортата " в разгара на лятото се появи джаз иконата Камелия Тодорова и предстоящо трансформира присъединяване си в паметен театър за феновете. Не всичко в него обаче, се хареса на началник Манчев, който в един миг по този начин се заяде с нея, че след това феновете го направиха на нищо.

Певицата посрещна гостите си с неподготвено меню и доста положително въодушевление и бе изключително откровена за персоналния си живот пред тях. В менюто участваха козуначена торта с загадка съставна част, която певицата не разкри, зелена салата по грузински с червен фасул и забавно арабско ядене, което притегли вниманието на всички, само че накара взискателният Иван Манчев да повдигне многозначително вежди.

" Уменията в кухнята са свързани с умения в интимния живот ", заяви 69-годишна дама и продължи в този дух през цялата вечер. В последна сметка гостите й си изкараха доста радостно, само че пък представянето й напълно не се понрави на шеф Манчев, евентуално поради наличието на непознатто арабско ядене на масата.

 undefined

" Похвалих те доскоро и в този момент започваме да вършим буламачите. Картоф, ориз, куркума изобщо не си отива. Това е минало около френската кухня. Готвиш нещо приблизително сред кюфтета по чирпански и винен кебап. В тази гозба има какво ли не ", декламираше той в профил.

" За човек, който готви цялостен живот, чаках доста повече. Салатата и десерта ти се получиха, само че главното беше една в действителност тотална импровизация. Надявам се гостите да останат удовлетворени ", не икономисаха някои рецензии и част от феновете, множеството обаче, харесаха доста представянето на Камелия Тодорова и, несъмнено, нападнаха съществено началник Манчев поради прекомерния му на моменти перфекционизъм.

 undefined

" Най положителните предписания в света са се получили от импровизации. Да се показа нещо изненадващо и друго е същинско предизвикателство ",  " Превзета била, не поканила у дома... е, вечерята ѝ се получи, беше забавно, имаше хубава атмосфера. И на мен доста ми хареса, тъй като Камелия Тодорова е огромна джаз певица. Колкото и обидни неща да напишете, тя си остава Камелия. Трябва да се научим да ценим хора като нея съгласно мен ", са единствено част от многочислените мнения на превъзбудени от видяното фенове в мрежата

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР