В Челси са много доволни от представянето на Жоао Феликс,

...
В Челси са много доволни от представянето на Жоао Феликс,
Коментари Харесай

Челси включва Кристиан Пулишич в офертата за Жоао Феликс

В Челси са доста удовлетворени от представянето на Жоао Феликс, който дойде чартърен в клуба през януари от Атлетико Мадрид. Лондончани имат предпочитание да задържат португалеца за непрекъснато, само че в контракта сред двата отбора няма заложена уговорка за откупуване и договарянията се чака да бъдат много тежки. Затова англичаните евентуално ще включат и някой футболист като част от договорката, а това най-вероятно ще бъде ненужния на " Стамфорд Бридж " Кристиан Пулишич, написа " Дейли Мейл ".

Атлетико Мадрид заплати 127 милиона евро на Бенфика за правата на Феликс през 2019 година. " Дюшекчиите " ще желаят да си върнат колкото се може по-голяма част от тази инвестиция, имайки поради, че играчът е единствено на 23 години и към момента се котира добре в Европа. Затова се чака те да му слагат цена от към 100 милиона евро.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
От Челси обаче не са склонни да платят тази сума, тъй че ще опитат да я понижат, включвайки Кристиан Пулишич като част от договорката. Тепърва следва да забележим дали сходно предложение ще се понрави на Атлетико, а и дали самият Пулишич ще е податлив да премине в състава на мадридчани.

Иначе откогато е в Челси Жоао Феликс има 2 маркирани гола в 11 изиграни мача във всички шампионати. През зимата интерес към него имаше и от Манчестър Юнайтед, който също може да се възобнови през лятото, по тази причина в Челси бързат да се договорят с Атлетико, с цел да изпреварят " алените дяволи ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР