В Бургас ще се проведе значимо събитие, посветено на бъдещето

...
В Бургас ще се проведе значимо събитие, посветено на бъдещето
Коментари Харесай

Среща-дискусия за развитието на туризма в Бургас събира ключови участници

В Бургас ще се организира значимо събитие, отдадено на бъдещето на туризма в района . То ще бъде през днешния ден от 13:30 часа в Културен център „ Морско казино “, зала „ Петя Дубарова “, етаж 1. Инициативата е ориентирана към сливане на напъните на локалната власт, експерти от туристическия бранш, жители и медии за разискване на развиването и промоцията на туризма в района.

Кметът на Бургас дружно с общински съветници, народни представители и експерти от туристическия бранш, ще вземат участие в полемика, която цели да подкрепи дейния разговор сред всички заинтригувани страни . Председателят на Общинския съвет изрази вяра, че срещата ще утвърди модел на работа, основан на тясно съдействие.

Събитието включва доклад за миналия туристически сезон , показване на Програмата за реклама за Сезон 2024 от Оперативна програма „ Туризъм “ и полемика за идния летен сезон с акцент върху различните форми на туризъм , които Бургас интензивно развива. Планиран е и панел за разискване, в който всички участници ще имат опцията да споделят свои мнения и оферти.

Инициативата е осъществена с поддръжката на общинските съветници, ръководителя на локалния парламент Михаил Хаджиянев и Консултативния съвет по въпросите на туризма към кмета на Община Бургас.

Срещата предлага отлична опция за всички заинтригувани страни да споделят своите хрумвания и визии за бъдещото развиване на туризма в Бургас , наблягайки смисъла на общите старания и дейния разговор за постигането на стабилно развиване на този основен за града бранш.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР