В bTV са замислили поредната голяма рокада, която ще е

...
В bTV са замислили поредната голяма рокада, която ще е
Коментари Харесай

Резнаха парите на Цитиридис, ще го гледаме веднъж седмично

В bTV са замислили следващата огромна рокада, която ще е изненада за едни и предстояща реакция за други. Медията стартира годината с нова програмна скица, която ще нанесе най-сериозен удар на Цитиридис.

Шоуто му към този момент ще се излъчва единствено в петък в границите на един час, а не както до момента всяка делнична вечер. Това, несъмнено, няма по какъв начин да се харесва на водещия Николаос Цитиридис, който прибираше солидна заплата за изявите си.

Според информацията бюджета на вечерното шоу, три години след старта му, вече е орязан фрапантно, а част от екипа му е освободен, написа " Филтър ".

Припомняме, че през 2020-та предаването потегля с гръмна рекламна акция, която обаче, към днешна дата, очевидно не е съумяла да оправдае упованията за висок рейтинг след раздялата със Слави Трифонов. Още преди година шоуто бе понижено от един час на 30 минути. А за похлупак Николаос не съумя да пребори конкуренцията и в новогодишната нощ, когато бе обичай по рейтинг от " Щръклица " -та на Българска национална телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР