В bTV Репортерите в събота ще покажем Дивата природа -

...
В bTV Репортерите в събота ще покажем Дивата природа -
Коментари Харесай

В bTV Репортерите очаквайте: Дивата природа - на фокус


В bTV Репортерите в събота ще покажем " Дивата природа - на фокус ", зад каква обща идея застанаха 133-ма фотографи в Обединените арабски емирства. Екип на bTV Новините пътува до емирство Шарджа, с цел да опише историите на някои от най-харизматичните фотоси на диви животни в света.



Какви старания се крият зад снимането на маймуни в непосредствен проект, а също и за какво фотограф заставам в специфична капсула на дъното на Средиземно море в продължение на 28 дни.

Зрителите ще видят и по какъв начин фламинго стана дипломат за опазването на околната среда, какво е Ноев ковчег от фотоси, както и каква е цената на туризма измежду дивата природа.



Ето дребна част от описа на един от най-награждаваните фотографи на дивата природа в света - Могенс Троле, който снима маймуни в непосредствен проект:

„ За една от фотосите маймуната заставам пред мен половин час, а аз направих повече от 600 фрагмента. Големият нос на дългоносата маймуна служи за доста неща. Мъжките, които имат най-вече женски, са нормално тези с най-големите носове. Това е знак на неустрашимост. Работи и като високоговорител, ускорява звуците на мъжките. Има и функционалност при изражението на лицето - в случай че мъжки е нервиран от друга маймуна, той насочва носа си към нея. Не е като оръжие, само че е знак на мощ “, споделя фотографът.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР