В БСП явно са доста затруднени кой да оглави Министерството

...
В БСП явно са доста затруднени кой да оглави Министерството
Коментари Харесай

БСП се отказа от Бурджев, стяга нов аграрен министър

В Българска социалистическа партия очевидно са много затруднени кой да оглави Министерството на земеделието. След Стефан Бурджев, в този момент се спряга ново име – на проф. Иван Върляков. Роден е на 30.12.1957 година в Панагюрище. Професор по физиология на животните и индивида, учител в Тракийски университет – Стара Загора. Изпълнителен шеф на Регионална асоциация на общините „ Тракия “. Член на Постоянната комисия по земеделски науки и ветеринарна медицина - Национална организация за оценяване и акредитация към Министерски съвет.

Заместник-председател на Общински съвет – Стара Загора. Председател на групата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България”. Председател на Постоянна комисия по оперативни стратегии и интернационално съдействие.

Запознати разясняват, че в алената централа се водят люти диспути за новия поземлен министър. Очакваше се това да бъде сегашният зам.-министър от Пловдив Явор Гечев. Имало и лобисти и за проф. Светла Бъчварова - Пиралкова, която е със стабилен опит в бранша. Тя бе зам.-министър на земеделието в кабинета Станишев и началник на Селскостопанската академия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР