В БСП бяхме изненадани. Очаквахме доста по-влиятелна фигира. Приемаме го

...
В БСП бяхме изненадани. Очаквахме доста по-влиятелна фигира. Приемаме го
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Снегът блокира България, а Борисов се радва от Брюксел

В Българска социалистическа партия бяхме сюрпризирани. Очаквахме много по-влиятелна фигира. Приемаме го като оскърбление за страната, оценка за работата на нашите правоохранителни органи и службни за сигурност. Къде са били те, с цел да ни показват Съединени американски щати корумпираните в България. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски във връзка обстановката със възбраната за влизане на територията на Съединени американски щати на арбитър Андон Миталов.

Към момента няма доказателства и Висшият правосъден съвет не се произнася, защото няма никакви обстоятелства, има единствено изтъкване на едно семейство, съобщи Свиленски.

Оповестиха кой е българинът със възбрана да влиза в Съединени американски щати

Българското общество очакваше друго. Корупцията е у ръководещите, тъй като те разпределят парите, добави той.

Социалистът разяснява и изказването на президента Румен Радев, който във вторник разгласи, че снема доверието си от държавното управление.

Всички парламентарно показани партии, които не поддържаха президента, са всички тези, които поддържат ръководството под една или друга форма. Ние поддържаме президента, тъй като това, което той сподели за 5 минути, ние го установяваме през последните три години. За кое не беше прав президентът – за водата, за боклука или за това, че страната влиза от рецесия в рецесия? Ако щете, да вземем и снеговалежа, който блокира страната, тъй като държавното управление, което би трябвало да си прави работата, го няма. Министър Аврамова е обяснила това с липса на цялостната съгласуваност. Кой дава отговор за цялостната съгласуваност – министър председателят. Държавата е блокирана, а него го няма, той е в Брюксел и се радва, че вали сняг. Държавата няма собственик, това е казусът, уточни зам.-председателят на ПГ на "БСП за България ".

Борисов благополучен поради снега

Изходът са изборите. Защо би трябвало да чакаме една година, с цел да стигнем до тези избори, акцентира Свиленски.

Импийчмънт на президента не е излаз от парламентарната рецесия. Едното няма нищо общо с другото, само че би трябвало да се хвърля прахуляк в очите на хората. Ако има нарушавания, държавна измяна, Конституцията го е разписала и Народното събрание ще извърви този път. Но не трябва да бъркаме двете неща, сподели още Георги Свиленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР