В британския град Бирмингам се проведе първата във Великобритания конференция

...
В британския град Бирмингам се проведе първата във Великобритания конференция
Коментари Харесай

Бирмингам събра привърженици на идеята, че Земята е плоска


В английския град Бирмингам се организира първата във Англия конференция на последователите на теорията, че Земята е плоска - Flat Earth Convention, оповестява вестник „ Телеграф “. Във форума участваха към 200 индивида, които три дни обсъждаха каква е действителната форма на Земята. „ Хората стартират да се пробуждат. Наблюдаваме гърмеж на интереса към теорията за плоската Земя и растящо съмнение към държавното управление “, сподели уредникът на конференцията Гари Джон.

Участниците във форума, обаче, не са единомислещи във връзка с точната форма на плоската Земя. Според едни тя е диск, който е обкръжен с ледена стена. Други считат, че планетата е покрита с небесно твърдо тяло, което има формата на полукълбо. Има мнение, че човечеството населява верига от преплетени пръстени. Участник изрече смелата догадка, че Земята има формата на ромб, който се поддържа от колони. Той е уверен, че по края на планетата работи Ефектът на Пакман – деформиране на пространство и време, което телепортира обекти на противоположния завършек на Земята. Според него теорията се поддържа от обстоятелството, че плаващи кораби, които пресичат хоризонта, нито един път до момента не са падали от земния ромб.

Привържениците на концепцията за плоската Земя не се радват на изключително схващане от страна на останалите хора, някои от които даже им се подиграват. Самите те обаче одобряват също с огромна подигравка материали и фотоси, направени от Американската галактическа организация НАСА. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР