В Бразилия е установен пациент, който е носител на в

...
В Бразилия е установен пациент, който е носител на в
Коментари Харесай

Бразилка е с положителна проба за COVID-19 в продължение на пет месеца

В Бразилия е открит пациент, който е притежател на в продължение на пет месеца, написа вестник O Globo, базирайки се на лабораторията по молекулярна вирусология във Федералния университет в Рио де Жанейро, оповестява РИА Новости. Това е жена, която е инфектирана в продължение на 152 дни, без да изпитва признаци, само че може да болести други.
Пациентката, чието име не се оповестява, работи в системата на опазването на здравето. През март тя развива леки признаци на COVID-19. След това е сложена под карантина вкъщи и едвам след пет месеца съумява да се върне на работа. 
 Бразилия с тридневен печал - в страната има над 100 000 жертви на ковид Бразилия с тридневен печал - в страната има над 100 000 жертви на ковид
Националният конгрес (парламентът) и Федералният висш съд на Бразилия оповестиха печал за умрелите вследствие на пандемията, причине...
Изследователите са провели молекулярни проби върху 3 000 души, като някои от тях откакто са минали всевъзможни признаци са траяли да носят вируса в продължение на дни, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР