В богата гама от доработки на ателието Brabus се появи

...
В богата гама от доработки на ателието Brabus се появи
Коментари Харесай

€410 000 за обувки, чанта и... G-Klasse от Brabus

В богата гама от доработки на ателието Brabus се появи следващата специфична трансформация, основа за която още веднъж е Mercedes-Benz G-Klasse. Специалистите от Ботроп, взаимно с американския производител на обувки Buscemi, показа "позлатена " частично черна G-Klasse, която върви в комплект с обувки и три чанти.



Дизайнът на продуктите е създаден от ръководителят на обувната компания Джон Бушеми, като за оформлението на салона той избира черен цвят, гарниран с "златни " детайли. Кожата също е подбрана от дизайнера - тя е черна с червени декоративни шевове. Джантите са 23-цолови, а гумите с които са обути са с размери 305/35.



Всъдеходът се назовава Brabus 850 Buscemi и е създаден въз основата на Mercedes-AMG G63. Той е екипиран с шестлитров битурбо мотор, мощността на който е 850 конски сили. Максималният въртящ миг е 1 450 Нм, като той се предава на четирите колела през седемстепенна автоматизирана скоростна кутия.



Автомобилът, цялостната маса на който е 2.5 тона, може да форсира от 0 до 100 км/ч за невероятните четири секунди, а оптималната му скорост е електронно лимитирана на 260 км/ч. Цената е 410 000 евро.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР