В бляскавия свят на конкурсите за красота някои хора оставят

...
В бляскавия свят на конкурсите за красота някои хора оставят
Коментари Харесай

Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30

В блестящия свят на състезанията за хубост някои хора оставят трайно усещане у мнозина. И Апасра Хонгсакула, една от победителка, имали щастието да носят короната на Мис Вселена, е ослепителен образец за безконечна прелест и хубост.
 Мис Франция Ив Жил в рокля от Caviar couture на корицата на Welcome Magazine
Когато Мис Франция облече българска рокля

Брандът на Десислава Тошева продължава да жъне триумфи

През далечната 1965 година тя печели влиятелната купа Мис Вселена, пленявайки всички с лъчезарния си сексапил. Сега на 76-годишна възраст, Апасра Хонгсакула към момента наподобява изумително млада и изпълнена с живот, като че ли времето въобще не я е докоснало.

Апасра Хонгсакула има огромната чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд. Нейната завладяваща прелест и хубост блестят блестящо, до момента в който показва нацията си на международната сцена. Победата на Апасра е значим мотив, който тогава изпълва Тайланд с голяма наслада и горделивост.

На 76 години в момета, Апасра Хонгсакула наподобява на не повече от 30. Нейната като че ли безконечна хубост, която не се въздейства от годините, се опълчва на възрастта й, карайки мнозина да се възхищава от нейния неотстъпчив сексапил. А и да се чудноват по какъв начин въобще това е допустимо.

На редица фотоси с внуците ѝ обществените мрежи, почитателите ѝ не могат да се въздържат от мнения, отбелязвайки какъв юношески тип има, въпреки към този момент да е баба на няколко внучета.

Със своята естествена прелест, Апасра продължава да бъде олицетворение на поговорката " старейте грациозно ". И в случай че някой си мислят, че е прибягвала до интервенции, мениджърът на Апсара поставя завършек на слуховете за каквито и да е процедури за подмладяване, като изцяло отхвърля съществуването им.

Според него единствената смяна, която Апсара е направила, е в прическата й, преминавайки от вълниста към права коса, което удивително трансформира външния й тип.

Освен това той обяснява, че тайните на Апсара се коренят в нейната усърдна рутина в грижата за себе си, включваща здравословна диета, постоянни извършения и щедро потребление на слънцезащитен крем, с цел да защищити кожата си и отлична козметика, написа Bright Side.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР