В Благоевград няма заявено намерение по действащото законодателство, в което

...
В Благоевград няма заявено намерение по действащото законодателство, в което
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград: Няма да присъствам на откриването на „Mакедонския културен клуб”


В Благоевград няма декларирано желание по настоящото законодателство, в което да се желае създаване на нова или преотреждане на към този момент съществуваща постройка с предопределение „ Mакедонски културен клуб “. Това разгласи кметът на Благоевград Илко Стоянов в обществените мрежи.

„ Няма постъпило заявление за именуване или преименуване на каквато и да е постройка или обособен обект на името на Никола Вапцаров.

Няма постъпило искане, обвързвано с активността на подобен клуб, по който и да е от нормативните актове, свързани с пълномощията на кмета на общината.

Кметът на общината нито е забранявал, нито е разрешавал провеждането на каквото и да е частно събитие, обвързвано с „ Mакедонски културен клуб “.

В Община Благоевград е постъпила само покана, отправена към кмета за посещаване на частно събитие, на което той няма да участва! “, добавя Стоянов.

Той акцентира, че става дума за частно събитие в частно помещение.

„ Благоевград постоянно е имал дух на гостолюбие и е бил център на разнообразни култури, без да има опълчване посред им. Всички жители на Република Северна Македония са добре пристигнали в Благоевград, стига да не трансформират града ни в поле на опълчване, на ненавист и на политическа изява “, акцентира кметът на Благоевград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР