В бедна България има три автомобила бугати като на Роналдо.

...
В бедна България има три автомобила бугати като на Роналдо.
Коментари Харесай

Борисов пак се захвана да брои майбасите и фераритата. Имало три бугатита като на Роналдо у нас.

В бедна България има три автомобила бугати като на Роналдо. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов при инспекцията на Южната дъга в София към която се причисли и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Борисов се беше подготвил със статистика за скъпите возила у нас, която му бе предоставена точно от Хаджиев. Причината да изнесе данните са упреците към него за репликата "бизнесмените да си продадат колите, с цел да платят на служащите ".

"Доста пъти ме укориха, че съм обидил някого, желая да кажа, че към днешна дата в бедна България има три автомобила бугати като на Роналдо, 241 бентлита, 123 ферарита, 54 майбаха, 22 макларъни, 87 ламборджинита, 311 мазератита, 84 ролс-ройса, 280 хамъри, близо 4000 ягуари, близо 5000 поршета ", изброи министър председателят. "Е, като споделих, че в някои бизнеси да запазят служащите може да нямалят колите си, с кое съм ги обидил? ", попита той. "Все отново желаех да изчета справката, тъй като по този начин приказват все едно съм ги обидил, аз желаех да защитя служащите ", изясни Борисов.

BNews напомня обаче, огромна част от визираните от премиера баровци са от Политическа партия ГЕРБ или гравитират към нея посредством компаниите си. Пример за това е предприемачът Ваньо Алексиев. Преди време притежателят на доближената до ръководещите спедиторска компания се похвали с новата си облага - паметната суперкола Bugatti Chiron. Мегамашината е на цена, започваща от 2,5 милиона евро.

Ваньо Алексиев, който е в транспортния и логистичния бизнес, отпред на компанията "Биомет ", от много време, се похвали с новото си Bugatti в обществената мрежа Instagram.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР