В базата данни на бенчмарка SiSoftware Sandra е забелязано първото

...
В базата данни на бенчмарка SiSoftware Sandra е забелязано първото
Коментари Харесай

В базата на SiSoftware е забелязана първата Intel B360 базирана дънна платка

В базата данни на бенчмарка SiSoftware Sandra е видяно първото споменаване на дънната платка, работеща въз основата на чипсета Intel B360 . Това е моделът Supermicro C7B360-CB-M , който, в случай че се съди по маркировката, е във форм-фактор microATX. Както и в тази ситуация с дъната, въз основата на чипсета Intel Z370, производителите сега тестват своите произведения, преди пазарния им дебют, тъй че искащите да придобият сходно устройство ще би трябвало да почакат още известно време.

В основата на тестваната система стои процесора Intel Core i5-8400 (6 ядра/6 потока, 2,8/4 Ghz, $182), който дава обещание да се трансформира в едно от най-популярните решения за дънните платки, основани на посочения нагоре набор от систематични логики.



Според наличната в Мрежата пътна карта на Intel , дебютът на дънните платки, въз основата на чипсетите Q370, Q360, B360, H310 и H310, би трябвало да се организира при започване на идната година. Предполага се, че анонса на множеството от тях ще се състои в границите на ревюто за електроника CES 2018, което ще се организира от 9 до 12 януари в Лас Вегас. Към момента, гамата от дънни платки с поддръжка на процесорите Intel Coffee Lake-S ще бъде стеснен до решенията с чипсета Z370.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР