В Батановци вече се случват хубави неща. Нямаме режим на

...
В Батановци вече се случват хубави неща. Нямаме режим на
Коментари Харесай

Жителите на Батановци благодариха на Вяра Церовска за благоустрояването на града

В Батановци към този момент се случват хубави неща. Нямаме режим на осветлението. Радваме се на новата канализация, за което получавахме обещания години наред. С слагането на така наречен “легнали служители на реда “ сме спокойни за сигурността на децата и внуците ни. С тези думи на признателност към претендентите за кметове и досегашни управници Вяра Церовска и Радослав Банчев се обърнаха възрастните хора в обитаемото място.



Заедно с претендентите за общински съветници от ГЕРБ-Перник, националният представител доктор Александър Александров и регионалният шеф Ирена околова, те разговаряха намерено за постигнатото през мандата и своите цели, в случай че още веднъж получат доверието на жителите, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Най-големият ни триумф е финансовото стабилизиране на община Перник. Това се реализира с доста работа и строга финансова дисциплинираност. Поехме към вас уговорката и реализирахме нова канализация в кварталите „ Делниче “ и „ Бор “. Жителите на махала „ Яшарска “ към този момент имат обикновено водоснабдяване, след построяването на нов тръбопровод. Направихме ремонт в ОУ „ Христо Ботев “, с цел да посрещнат учениците новата образователна година в актуализирани класни стаи. Децата в Батановци са извънредно въодушевени, че към този момент има къде да играят и да спортуват “, показа доктор Церовска и даде обещание работата за благоустрояването на града да продължи.









Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР