В Башкирия е заснет Бигфут, който преследвал кола …Преди няколко

...
В Башкирия е заснет Бигфут, който преследвал кола …Преди няколко
Коментари Харесай

В Башкирия е заснет Бигфут, който преследвал кола

В Башкирия е сниман Бигфут, който преследвал кола …Преди няколко месеца, в Интернет необятно бе публикувано забавно видео, направено в Бирски регион в Башкортостан (Башкирия). (HiddenTruth.site)Кадрите на видеото са направени от група локални младежи. Те снимат огромно хуманоидно създание,което се движи измежду високата трева до степния път.

 w1 - В Башкирия е сниман Бигфут, който преследвал кола (видео)
Видимо, създанието има мощен тил, необятни плещи и огромни ръце.

 w2 - В Башкирия е сниман Бигфут, който преследвал кола (видео)
Това видео мощно заинтересува московските откриватели на Бигфут (Bigfoot) от Международния център по хомология, че вземат решение незабавно да заминат за Башкирия.Ръководител на Центъра е известният съветски откривател на Йети – Игор Бурцев, който търси тези криптиди от половин век (самият той е на 79 години). Според него, той “е изгубил сън и успокоение “, когато е гледал това видео. Сигурен е, че във видеокадрите е сниман същински Йети, и е уверен,че шокиращия клип е същински.
В изявление за ГТРК Башкортостан, Бурцев споделя: “Това, съгласно мен, е вторият сходен случай в света. Много е безапелационно. Става ясно, че това създание върви. Освен това, когато изучавахме видеото на стоп кадър, видях подутина – това са гърдите на женска. Разбирате ли? Това е женски субект. “Четете още: Защо не се откриват остатъци и скелети на Йети? (видео)Съобщава се, че записът е изработен през 2016 година, само че едвам неотдавна се популяризира необятно в мрежата. Авторите на видеото настояват, че това създание е гонило колата им. В един миг, въпреки всичко съумява да ги настигне и да повреди багажника и задното стъкло, само че тъкмо това, те не могли да снимат,защото били изпаднали в смут.Бурцев идва на мястото на случката и след обширен обход на регион,вижда следите от наличието на Йети. Той споделя: “Когато влязохме в гората, видяхме счупени клони. Имаше изцяло свежи следи. Местните го назовават шурале, а по научно –  т.нар. хоминоид. Нарича се още Йети и Бигфут, само че това са все имена на едно и също създание. ”Според известия в медиите, в Бирския регион, учените и сега са там и ще прекарат няколко дни, както и ще интервюират локалните поданици за други наблюдения на шурале.За страдание, истинският видеоклип е отстранен от мрежата, което повдига доста въпроси …Защо клипът излиза на ярко откакто ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ разсекретиха хиляди документи и записи свързани с НЛО и други необясними явления?!По-долу можете да видите редактирано видео от файловете на ФБР.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР