В Банско отново дойде призракът на анулациите. След кошмарните месеци

...
В Банско отново дойде призракът на анулациите. След кошмарните месеци
Коментари Харесай

Ще провали ли топлата зима сезона в ски курортите

В Банско още веднъж пристигна призракът на анулациите. След кошмарните месеци към Коронавирус рецесията, в този момент още веднъж има отводи от резервации, този път поради капризите на времето и по-точно неналичието на сняг. С оптимизъм гледа на статистиката за януари шефът на хотелски комплекс Димитър Колев, който обаче споделя и за неизбежните анулации, които неналичието на сняг е довела в последните дни на предходната година. „ Анулациите в обстановката, в която стартира да се разяснява неналичието на сняг, и надлежно нали климатът, в действителност бяха факт ”, споделя той.

И въпреки всичко туристи в Банско има – от всички точки на света. От компанията концесионер вършат всичко допустимо зимният курорт да предлага оптимално готови писти. Но за това е нужна и помощ от природата. В Банско са уверени, че сега, в който снегът се настани трайно в Пирин, хотелите ще вдигнат оборотите. Докато същинската зима настъпи, има поклон от компанията концесионер – дневната въжен превоз карта е понижена от 90 на 60 лв..

Анализ на зимния сезон, който занапред следва, направи пред Нова тв и Румен Драганов от Института за разбори и оценка в туризма.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР