В Банско бе открит и осветен новия “Топов мост на

...
В Банско бе открит и осветен новия “Топов мост на
Коментари Харесай

Откриха нов мост в Банско

В Банско бе открит и осветлен новия “Топов мост ” на река Глазне. Oчаква се реконструкцията да докара доста изгоди за града.

" С построяването на подпорните стени и укрепването на дъното на реката, които към този момент са факт, се обезпечава нужната предварителна защита от наводнения. За реализирането на този толкоз значим за града план получихме голяма финансова помощ, за което благодаря на държавното управление и персонално на премиера Борисов. ", съобщи кметът Георги Икономов.

С монтирането на красивия мост е възобновена изгубената по време на наводненията през 2016 година пешеходна връзка.

" Визията дава отговор напълно на новия образ на града ни, който сътворяваме малко по малко. Благодаря на всички, които споделиха с нас страстта от добре свършената работа. Сега е ред на катинарите и нощните фотоси на фенерите, както туристическата традиция прилича. А за нас следва следващата година да изпълним идващия стадий на плана, който включва построяването на улица и паркова зона. ", добави Икономов.
Благодаря на всички, които споделиха с нас страстта от добре свършената работа. Сега е ред на катинарите и нощните фотоси на фенерите, както туристическата традиция прилича.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР