В българския парламент дадох своето съгласие за свалянето на своя

...
В българския парламент дадох своето съгласие за свалянето на своя
Коментари Харесай

Елена Йончева коментира искането за сваляне на имунитета ѝ

В българския парламент дадох своето единодушие за свалянето на своя имунитета. Смятам, че това е в интерес казусът да бъде решен оптимално бързо. Това разяснява във връзка настояването на българската прокуратура за свалянето на имунитета й евродепутатът Елена Йончева.

„ Практика е Европейският парламент да гласоподава доверие на националните институции. Това е рутинна процедура. Искам да благодаря на българската прокуратура за подхванатите стъпки. Убедена съм, че това е пътят, по който ще се потвърди, че тези обвинявания са неуместни.

Извънредно в БЛИЦ! Искат имунитета на Елена Йончева!

Ще припомня, че в българския парламент дадох своето единодушие за свалянето на своя имунитета. Смятам, че това е в интерес казусът да бъде решен оптимално бързо “, уточни Йончева.

„ Европейският съд за правата на индивида в Страсбург одобри моята тъжба за несъстоятелността на по този начин отправените обвинявания. Жалбата е съпроводена с нужните документи.

Над 80% от подадените тъжби в Европейския съд се смятат за неприемливи. Фактът, че този иск е позволен, значи, че е изцяло състоятелен. Нямам подозрения, че Европейският съд ще внесе цялостна изясненост по случа “, съобщи в умозаключение тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР