В Български извор са гневни заради липсващата “ХемусПочти всички мои

...
В Български извор са гневни заради липсващата “ХемусПочти всички мои
Коментари Харесай

В Български извор са гневни заради липсващата “Хемус”

В Български извор са гневни поради изчезналата “Хемус ”
„ Почти всички мои пътувания минават през Български извор. И всякога се виждам с кмета Исай Данг. Той промени визията на хората тук за кмет. Затова и всички в селото го обичат, почитат и му оказват помощ. Направихме доста – мултифункционална спортната площадка, детски ъгъл със стрийт фитнес, нова детска площадка, ремонтирана и актуализирана бе публичната чешма, подарихме на младежите тук тепих за битка, който служи за всички надпревари по този спорт в община Тетевен “, това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.
„ Гневни са към този момент хората тук поради замразяването на „ Хемус “ в последните 3 година
През Български извор минава целият трафик на основния път София-Варна, включително и тежкотоварните коли. Въпреки поставените от нас повдигнати пешеходни пътеки с денонощна сигнализация, рискът от произшествия остава извънредно сериозен. Шумът и мръсните газове от автомобилния трафик са „ бонус “ към казуса. Завършването на автомагистралата е от витално значение за Български извор “, написа още в обявата си Нанков.
„ През последните три години хората тук изцяло изгубиха вяра.
Но не стопираха да работят. Затова и положителните вести одобряват с наслада. А те не са малко – проектира се и следва главен ремонт на пътя от Български извор за Малка Желязна и на пътя Български извор-Галата. И още един план ще започва тук – проектира се повсеместен ремонт на централния площад. Общината кандидатства пред МОН и за цялостен ремонт на ДГ „ Изворче “ с въвеждане на енергоефективни ограничения, чака финансиране.
И това не е всичко.
Исай и неговият екип имат още хрумвания, които желаят да осъществят – като нова съвременна спортна площадка за баскетбол и волейбол. Имат моята цялостна поддръжка, както и до момента. Много работа ни чака. И в случай че спечелим изборите с подобен резултат, който ни разреши да имаме държавно управление с цялостен мандат, както желаят хората, започваме стремително. Номер 22 е номерът на спечелилите и аз имам вяра, че в Български извор ще сме първи. За да имаме СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА “, приключва обявата си Николай Нанков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР