В българската православна традиция има четири основни поста в годината,

...
В българската православна традиция има четири основни поста в годината,
Коментари Харесай

Как да се захраним правилно след коледните пости?

В българската православна традиция има четири съществени поста в годината, които целят филтриране посредством самоограничение от храна и избрани страсти. Не по-малко отговорно е и рационалното прекосяване към общо хранене след това. Как да се захраним вярно и щадящо след коледните пости, ще разберете от доцент Теодора Дърленска в специфичното издание на „ Светът на здравето “ точно на Коледа (25 декември, неделя) от 11:30 ч. по bTV.

Как музиката може да възпитава и лекува душите и телата ни? Водещата доктор Неделя Щонова дава обещание вълнуваща среща с джазмена Боби Вълчев, който трансформира музикотерапията в своя идея.

В празничното издание на „ Светът на здравето “ феновете ще видят и трогателната история на жена, претърпяла авангардна интервенция за промяна на аортната клапа. Какво съставлява безкръвната опция на сърдечната намеса, ще научите в неделя от 11:30 единствено по bTV.

В студиото на „ Светът на здравето “ доктор Щонова ще посрещне кардиолозите доктор Христо Ангелов и проф. Юлия Джоргова, които ще дадат скъпи препоръки по какъв начин да запазим сърцето си крепко.

Не пропускайте празничното издание на „ Светът на здравето “ с доктор Неделя Щонова точно на Коледа – тази неделя (25 декември) от 11:30 ч. единствено по bTV!
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР