В България всички разбират от три неща - футбол, политика

...
В България всички разбират от три неща - футбол, политика
Коментари Харесай

Цитат на деня: В България всички разбират от три неща - футбол, политика и жени

" В България всички схващат от три неща - футбол, политика и дами. "

С тези думи треньорът на " Берое " Александър Томаш стартира отговора на въпрос, обвързван с решението му да включи юноши на клуба в първия тим. Изказването му пристигна в изявление пред уеб страницата на клуба.

" Ако би трябвало да бъдем съществени обаче, сега всички приказват за проблемите в школите, казуса с детско-юношеския футбол и проблемите с чужденците. Когато аз и екипът ми се съгласихме и дойдохме да работим в " Берое ", имаше шеф на школата, само че той имаше и други задължения. "

" Тук е мястото да благодаря на Ивко Ганчев, който сега се занимава с детско-юношеската школа на " Берое ". И да ви кажа почтено нещата се получават от единствено себе си. Нито някой ни е карал, нито ние сме някакви идиоти, че да залагаме единствено на юношите, с цел да стоим в " Берое ". Напротив. Аз пробих в първия тим на ЦСКА от юношите. И то пробих заради простата причина, че хванах подобен интервал, в който привлечените чужденци нямаше по какъв начин да бъдат уредени и играеха единствено в евротурнирите, до момента в който в нашето състезание трябваше да играят единствено българи. "

" За да заиграе едно дете или един младеж в мъжкия футбол разликата е голяма. За това би трябвало голямо самообладание, голямо схващане, голямо предпочитание от всички в целия клуб. Родителите би трябвало да осъзнаят едно – че не са те на мястото на децата си. Родителят единствено би трябвало да подкрепя, да възпитава, да дава препоръки, само че не и да насочва децата и да желае повече от тях ", съобщи Томаш.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР