В България върлува нов щам на грип и това е

...
В България върлува нов щам на грип и това е
Коментари Харесай

ВМРО не се отрича от думите за циганите

В България върлува нов вариант на грип и това е грипът на омразата. Това съобщи в „ Тази заран “ по бТВ ръководителят на Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД) доцент Ана Джумалиева.

Според нея е напълно обикновено на семинар да се снима с представител на Неправителствени организации, какъвто е въпросният Ачо Йорданов, пуснал тъжба против вицепремиера Красимир Каракачанов. Според нея фотосите били наложителен детайл, а от комисията били длъжни да работят с неправителствените организации.

Доцент Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че България е обрасла с НПО-та, които обслужват избрани ползи против пари, а комисията и тези организации са като скачени съдове. Джумалиева скочи при тези думи и даже се закани да заведе дело.

Лиляна Ковачева, другата подала тъжба против Красимир Каракачанов пък разгласи, че тя е провела митинга на ромите пред Министерски съвет и го е направила, до момента в който е в неплатен отпуск и благодарение на обществените мрежи. Оказа се, че тя е държавен чиновник към МОН в център за интеграция на децата от малцинствата, само че не пожела да каже какво е направил този център за 1 млн. лв. от държавния бюджет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР