В България има нормална опозиция и нито Борисов,нито Цветанов няма

...
В България има нормална опозиция и нито Борисов,нито Цветанов няма
Коментари Харесай

Кирил Добрев: В ГЕРБ са възприели тона на говорене и мисленето на Антон Тодоров

В България има естествена съпротива и нито Борисов,нито Цветанов няма да съумеят да управляват тази съпротива, както са правили доста години. Това е стилът на Антон Тодоров, няма по какъв начин неговото въздействие да не се усети в ГЕРБ, сподели Кирил Добрев в студиото на Би Ти Ви във връзка изказванията на двамата политици след конгреса на Българска социалистическа партия. Той видя в изявлението на Цветанов и метода на мислене на някогашния народен представител Антон Тодоров

" Искам да попитам Цветанов подправена вест ли е изнесеното през вчерашния ден в следствието за публичната поръчка във ВМА, дадена от настоящия министър на опазването на здравето ", сподели Добрев. Според него, в ГЕРБ би трябвало да се примирят, че няма да управляват опозицията за първи път от много години.

" Ние не се занимаваме с вътрешно-партийните проблеми на ГЕРБ, дано и те да не се занимават с нас. Опозицията в Българска социалистическа партия и ГЕРБ приказват по един и същи метод, това дали е инцидентно ", попита социалистът.

Той призна,че има хора в Българска социалистическа партия,които желаят коалиция с ГЕРБ по по този начин наречения " немски модел ". " Може да е имало някакви настроения за общо ръководство с ГЕРБ, само че това е било при първия и втория кабинет на Борисов. Сега нещата се трансформираха и няма по какъв начин да се обединим с тази партия. Днес се разминаваме с тях по политики,разбиране и философия с тях ", добави Добрев.

Според него, Корнелия Нинова е станала ръководител на Българска социалистическа партия и любим на партията си, тъй като е водила борба с ГЕРБ, а не тъй като е водила вътрешнопартийни борби.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР