В България има много компании за изкупуване на стари коли,

...
В България има много компании за изкупуване на стари коли,
Коментари Харесай

Как да се ориентираме в света на бизнеса с изкупуване на стари коли?


В България има доста компании за изкупуване на остарели коли, само че дали всички те могат да ни дават качествена услуга? Съвсем не. Това, която би трябвало да търсим преди всичко,
е постоянният опит. Ако един бизнес е от доста време на пазара и оживял след всевъзможни турболенции през годините на Прехода, значи той заслужава внимание и сигурно
е за предпочитане пред компаниите за изкупуване на остарели коли, които са се появили през последните една-две години. Години на пазара значат и доста завърнали се клиенти, които са употребили тази компания повече от един път и нерядко са я препоръчвали на близки и родственици.

Колкото по-опитна е една компания, толкоз по-голяма би трябвало да е тя. Компания Ровотел се занимава с изкупуване на остарели коли от 1995-а година. С течение на тези години ние сме си основали безупречно добро име на правилен сътрудник и с нашите 350 чиновници може да се похвалим с централно място на пазара на преработване на отпадъчни материали. Още един сериозен мотив са нашите над 20 площадки за преправка и добиване на материали от коли за скрап. Респектиращи числа и едно впечатляващо обобщение, в случай че търсите постоянен бизнес сътрудник.

Има още един значим въпрос, когато приказваме за компания, занимаваща се с изкупуване на остарели коли и рециклираща материали от тях. И това в последна сметка е природата и нашето отношение към нея. Колкото по-добра е дадена компания в преработването, толкоз по-добре за природата. Колкото по-голям % от материалите в един автомобил може да рециклира дадена компания, толкоз по-добра е цената за вас – клиентите. Ровотел съумява да преработва над 95% от съставените елементи на даден автомобил. Това е 100% облага за природата. А и за вас, тъй като по този начин вие ще получите допустимо най-хубавата цена за вашата кола.

Опит, експертиза и отдаденост на природата – това са трите критерия, по които можете да отсеете положителната компания за изкупуване на остарели коли . Когато и трите са на линия, вие ще работите с правилен сътрудник и ще получите оптимална цена за вашия автомобил.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР