В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен

...
В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен
Коментари Харесай

Путин: Светът ще бъде на крачка от трета световна война, ако се стигне до конфликт между Русия и НАТО

" В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен спор сред Русия и НАТО, само че следователно светът ще бъде на крачка от трета международна война, от която никой не е заинтригуван ".

Това съобщи претендентът за президент на Русия и сегашен държавен глава Владимир Путин на конференция довечера в предизборния си щаб.

Путин направи изказвания, откакто частичните резултати от президентските избори демонстрираха, че е спечелил вота с рекорден резултат за постсъветската ера.

Той благодари през днешния ден на руснаците, които отидоха да гласоподават, като сподели, че резултатът от президентските избори ще разреши на съветското общество да се консолидира и да стане по-силно.

Путин съобщи, че приоритет на Русия би трябвало да бъдат дилемите, свързани с това, което Москва назовава " специфична военна интервенция " в Украйна. Според него съветската войска би трябвало да стане по-силна. Той сподели, че ще направи всичко по силите си, с цел да реши тези задания и да реализира задачите, които той и неговата администрация считат за приоритет.

По думите му съветските въоръжени сили напредват всекидневно в Украйна и имат самодейност на бойното поле.

Владимир Путин съобщи, че митингът на опозицията, проведен против него, не е имал никакъв резултат, само че съобщи, че хората, които са попречили посредством вандалски дейности на гласуването на други хора, би трябвало да бъдат осъдени.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР