В автомобила, движещ се с 260 км в час по

...
В автомобила, движещ се с 260 км в час по
Коментари Харесай

Заради незаконни промени в автомобила глоба до 7000 лв. за 20-годишния, карал с 260 км в час по Околовръстното

В автомобила, движещ се с 260 км в час по Околовръстното, има градивни промени, които се оказват противозаконни. Полицията откри и глоби нарушителя, откакто бе публикуван видеоклип, показващ таблото на автомобил и скоростомер с 260 км в час. 20-годишният водач Николай не разяснява нищо.

Реакцията на органите на реда е била мигновена за показаното в ефира нарушаване, изясни комисар Николай Крушарски, шеф на отдел „ Пътна полиция “.

„ Младият лидер на автомобила беше привикан в пътна полиция, като под капака на автомобила бяха открити много промени в структурата – спомагателни елементи, добави инсталирания на по-голяма отводна система на газовете на автомобила. Това се пояснява от закона като смяна на структурата на автомобила. Законодателят е планувал санкцията да бъде от 2000 до 7000 лева  и прекъсване на колата от придвижване. Регистрацията ѝ се приключва до премахване на тези промени и привеждането ѝ във типа, в който е излязла от производителя “, разяснява комисар Крушарски пред bTV.

Той уточни, че все още наказването за клипове, в които се кара с превишена скорост, е малко по-трудно, защото тя би трябвало да бъде измерена с апарат.

„ При тези водачи, които карат с превишена скорост, наложително има и различен проблем, за който ние ги глобяваме “, съобщи още Николай Крушарски. Той благодари на медиите и жителите за това, че осветляват нарушителите.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР