В Audi Sport добавката "производителност" винаги означава още повече мощност

...
В Audi Sport добавката "производителност" винаги означава още повече мощност
Коментари Харесай

Audi R8 V10 RWD с нова по-яка версия

В Audi Sport добавката "производителност " постоянно значи още повече мощ и още по-голямо наслаждение от шофирането. Разбира се, това важи и за новия R8 V10 performance RWD. Според основаната в Инголщат компания, новият вид идва във разновидности Coupe и Spyder с 30 спомагателни к.с. и е предопределен да добави като още нови оферти модела R8 V10 performance quattro.

Спортната кола със приблизително ситуиран мотор и задвижване на задните колела обезпечава мощ от 419 кВт / 570 к.с. и е оборудвана със спортни седалки, динамично кормилно ръководство, CFRP стабилизатор и керамични спирачки, наред с други неща. Той бележи нов състезателен връх на серията спортни коли на моделите на Audi със задно задвижване.

Предишните съществени версии на двата модела - R8 V10 quattro и R8 V10 RWD като Coupe и Spyder, ще бъдат сменени от новите модели с по-високата продуктивност. „ Това значи, че фамилията на моделите R8 ще бъде позиционирано още по- “остро “, споделят от Audi Sport.

В числа – новата спортна кола със междинен мотор катапултира себе си и пасажерите за 3,7 секунди (3,8 секунди за Spyder) от 0 до 100 км/ч и доближава оптималната скорост от 329 км/ч (327 км/ч за Spyder). И още две числа – цената на Coupe потегля от 149 000 евро, на Spyder от 162 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР