В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени,

...
В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени,
Коментари Харесай

Кой е късметлийският ви сезон според зодията

В астрологията се счита, че четирите групи зодии – огнени, водни, земни и въздушни, имат избран сезон в година, в който шансът им е най-силен, и в който съвсем не се срещат с проблемите.

Късметлийски сезон за Огнени зодии – Овен, Лъв и Стрелец

 Кой е късметлийският ви сезон съгласно зодията

За трите огнени знака от хороскопа шанс им носи лятото. Тъй като те са покровителствани от огъня и Слънцето, месеците от юни до август сбъдват всяко тяхно предпочитание.

През лятото огнените знаци по-лесно осъществят задачите си. Слънчевите дни ги зареждат с повече мощ и сила, помагайки им да градят своето бъдеще, без да срещат огромни трудности по пътя си.

Лятото за тях е интервалът с най-големи изненади и се предлага повече да пътуват през тези 3 месеца от годината.

Късметлийски сезон за Земни зодии – Телец, Дева и Козирог

За земните зодии най-благоприятният сезон е зимата. Представителите на тези 3 зодии изпитват прилив на сила точно през по-студения интервал от годината.

От декември до февруари концентрацията на Телец, Дева и Козирог е най-силна и тогава те могат да вземат смели решения, без да се двоумят. Именно по тази причина е целесъобразно през зимните месеци трите земни знака да вършат измененията, които са намислили.

Късметлийски сезон Водни зодии – Рак, Скорпион и Риби

 Късметлийски сезон съгласно зодията

За водните знаци късметлийският сезон е есента. По това време на годината те се изпълват с ентусиазъм и предпочитание да основават нови неща. Последните слънчеви дни, когато температурите не са толкоз високи, както през лятото, им носят най-силните страсти.

През интервала от септември до ноември мощно нарастват възможностите за нова обич и огромна покупка пред представителите на Рак, Скорпион и Риби. Освен това пречките, с които се сблъскват, са съвсем незначителни.

Въздушни знаци – Близнаци, Везни и Водолей

Щастливият сезон на въздушните знаци е пролетта. През това годишно време, когато природата се пробужда за нов живот, те се усещат по-енергични от всеки път и съумяват да реализират всичко, което са си наумили.

Месеците март, април и май работят позитивно както върху физическото здраве на въздушните знаци, по този начин и върху тяхната душeвност, умения за другарство и памет.

Вижте още:

- Характер съгласно сезона на раждане;

- Любимият ти сезон издава що за човек си!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР