В Ашхабад се проведе тържествено представяне на новата книга на

...
В Ашхабад се проведе тържествено представяне на новата книга на
Коментари Харесай

Президентът на Туркменистан издаде своята 55-та книга

В Ашхабад се организира тържествено показване на новата книга на президента на Туркменистан, заяви Туркмен Портал. Тя е озаглавена „ Туркменистан – татковина на неутралитета ” и е подарък от президента за 25-та годишнина от оповестения от страната непрекъснат неутралитет.
Според изданието, книгата ще стане „ настолна за всеки туркменистанец ”.
 Президентът на Туркменистан подвигна златна скулптура на куче (ВИДЕО) Президентът на Туркменистан подвигна златна скулптура на куче (ВИДЕО)
Президентът на Туркменистан награди обичаната си порода кучета с най-висока чест - гигантска златна скулптура, заяви Военновъздушни сили. Гурбангули Берд...
Приетият на 27 декември 1995 година закон „ За непрекъснатия неутралитет на ” дефинира вечно пътя на развиване на нашата самостоятелна страна. Ние го определихме като „ непрекъснат неутралитет ”. Избрахме този път, водени от националните ползи и отчитайки ползите на всички приятелски нации на планетата ”, съобщи по време на церемонията президентът.
Представянето се състоя в Централния офицерски дом в наличието на представителите на държавната власт. Артисти от Главния трагичен спектакъл четоха елементи от книгата, а всеки министър получи по един образец от нея, оповестява още порталът.
Освен че написа книги за туркменската история, килимите, ахалтекинските коне, кулинарията, лечебните растения и така нататък, Бердимухамедов се занимава и с музика. Туркменският водач към този момент пусна девет сингъла, като за някои от тях има снимани клипове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР