В ареста за срок до 72 часа с постановление на

...
В ареста за срок до 72 часа с постановление на
Коментари Харесай

Лоши новини за "Монах Велико", намушкал смъртоносно ром в Шумен

В ареста за период до 72 часа с разпореждане на прокурор в Окръжната прокуратура в Шумен е арестуван 36-годишният Велико Л. Той е бил притеглен като обвинен за съзнателно ликвидиране – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, оповестиха от държавното обвиняване, написа " Труд ".

На 12 май тази година към 18 часа в Шумен зародил спор сред обвинения и група непознати мъже. Свадата сред тях прераснала в побой. Обвиняемият бил замерен с камъни и тухли от непознатите. Тогава извадил нож и пробол в сърцето един от нападателите си. Жертвата на закононарушението е 28-годишният Митко Б.

Извършителят се подвизава из обществените мрежи като “Монах Велико”. Отскоро той обикалял из Шумен с нож и празен кобур. След кръвопролитието братът на убития ром обяснил, че с нищо не са провокирали нападението. Велико им бил споделил, че е пристигнал от “Арабия да пали джамии и да убива цигани”. Наско признал, че го е блъснал с тухла по гърба и главата, с цел да брани брат си. Окръжната прокуратура в Шуменще внесе искане в Шуменския областен съд за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Велико Л.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР