В ъпреки че UEFA EURO 2020 беше отложен с една

...
В ъпреки че UEFA EURO 2020 беше отложен с една
Коментари Харесай

Защо решиха да запазят името на UEFA EURO 2020

В ъпреки че UEFA EURO 2020 беше отсрочен с една година поради пандемията от ковид, името на конкуренцията и най-много годината в него остана 2020. Надпреварата започва през днешния ден с дуела сред Турция и Италия.

Защо обаче от UEFA взеха решение да не трансформират името?

Отговорът е доста елементарен – пари, осведоми.

"Решението дава отговор на обвързаността на UEFA да направи UEFA EURO 2020 резистентен шампионат, без основаването на непотребни боклуци. В момента на отлагането на шампионата бяха създадени доста брандирани артикули и артикули. В случай на промяна на името и логото се постановяваше да унищожим и произведем нови ", се споделя в отговора на UEFA.

"Логото ще ни служи като увещание, че цялото футболно семейство би трябвало да е обединено в битката с пандемията против COVID-19 ".

Решението да не се трансформира името беше взето

още през есента на 2020 година. UEFA удостовери публично, че шампионатът ще се състои през 2021 година под наименованието UEFA EURO 2020. В същото време всички сувенири, отдадени на финалите, както и логото останаха непроменени.

" Да сменим логото – щеше да ни коства прекомерно скъпо .

Това са десетки милиони евро, тъй като беше създадено голямо количество артикули освен от страна на UEFA, само че и от сътрудниците ни, спонсорите и рекламодателите ", съобщи генералният шеф на UEFA EURO 2020 в Санкт Петербург Алексей Сорокин.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Бракоразводен развой. Съдията пита брачна половинка: - Сигурен ли сте, че желаете да се разведете? - Сигурен съм. С тази заядлива жена към този момент не може да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниФренският президент Еманюел Макрон съобщи, че северноатлантическият пакт НАТО към момента не е изчистил стратегическите си приоритетиНаводнения има както в централната част на града, по този начин и в някои от кварталитеКакво следва да забележим на Европейското състезание, което стартира през днешния ден и ще бъде предавано в каналите на NOVA и БНТЛудогорец продаде нападателя Якуб ШверчокМомичето напуща дома си в края на април и от този момент е в неизвестностПрез последните няколко месеца в страната бяха санкционирани фирмите притежатели на няколко информационни приложения и обществени мрежиЗначителна част от недоволствата се появяват в границите на седмица след ваксинациятаАлгоритъм ще лимитира проявлението им в търсачкатаВариантът бе засечен за първи път в Индия, където равнището на заразяване е доста високоТози хранителен режим има исторически корени и е предложен от нашите бабиПреди 70 години кг свинско е коствал 1,6% от чистия месечен приход. Днес - едвам 0,22%През 1985 година той е включен в Списъка на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКОДоговорът ще включва образование на хора и предаване на софтуерКонтраадмирал Михайлов: От през вчерашния ден преминахме в нов вид операцияТой стартира да се занимава с футбол още от дребен и тренира за тима на ЦСКА Септемврийско знаме в продължение на 10 години
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР