В Англия разрешават на деца да приемат хормони за смяна

...
В Англия разрешават на деца да приемат хормони за смяна
Коментари Харесай

В Англия разрешават на деца да приемат хормони за смяна на пола

В Англия позволяват на деца да одобряват хормони за промяна на пола …12-годишната Ашли Ламин се ражда момче и до 8-та й година нейното име е Аштън. Ашли живее в Кент (Kent), Англия (HiddenTruth.site).Наскоро, с цялостното утвърждение на лекарите, детето стартира да приема хормонални таблетки – блокери на половото съзряване.Тези хапчета няма да разрешат на Ашли да се трансформира в мъж, тъй като тя умишлено счита себе си за момиче. Желае, на 18 години да “легне под ножа на хирурга ”, тъй че да трансформира момчешкото си тяло в тяло на момиче.Ашли Ламин е един от най-младите английски младежи, на които са утвърдени хормонални медикаменти. Това незабавно провокира доста разногласия в обществото.Критиците са сигурни, че децата на тази възраст въобще не могат да схванат какво тъкмо желаят, и че желанието на Аштън да стане момиче е просто “прищявка ”.


 v1 - В Англия позволяват на деца да одобряват хормони за промяна на пола
В опрощение, майката на Ашли – 43-годишната Тери Ламин, твърди критиците и публицистите, че синът й се е считал за момиче от напълно дребна възраст. Казва още, че в случай че детето се заблуждава, тогава Ашли има време до 18 години, с цел да откаже интервенцията и приемането на лекарства.Критиците дават отговор на това, че тялото към този момент ще бъде съществено повредено, заради хормоналните медикаменти, чието влияние върху тези млади организми към момента не е изцяло проучено.На 5-годишна възраст Аштън не харесва толкоз доста гениталиите си, че упорства майка му да ги отстрани. Когато му споделили, че това не е редно, той попитал за какво въобще има потребност от тях. Аштън не обичал да носи панталони и други облекла за момчета. Харесвал да се облича в розови рокли и бил “влюбен ” в роклята на принцеса, която носел на рождения си ден.

 v2 1 - В Англия позволяват на деца да одобряват хормони за промяна на пола
До 8-годишна възраст, това противоречие довело Аштън до това, да моли всички да го назовават ​​Ашли и да ги твърди, че е роден в “неправилното ” тяло.Четете още: Няколко мита за Атеистите от Сам ХарисКогато лекарите разрешават на Ашли да приема блокери, за нея това била първата значима победа по пътя й към „ вярното “ тяло.Ашли счита себе си за момиче и желае след интервенцията за промяна на пола, да премине интервенция за трансплантация на матка, с цел да може по-късно да забременее и да роди дете.Подобни изказвания подлудяват критиците. Те виждат единствено едно дете, на което е промит мозък с думи, като “толерантност ” и други, и което демонстрира нелепи “капризи ”. Според тях, детето би трябвало да посещава психолог, вместо да му се разрешава подготовка за рискова интервенция.Майката на Ашли споделя: “На три години Ашли ми сподели, че по моя виновност тя е момче. Чувствах се извънредно. Тогава просто се съгласих с нея. За мен е значимо моето дете да е щастливо. ”

 v3 - В Англия позволяват на деца да одобряват хормони за промяна на пола
Тери Ламин има още седем деца (!), по тази причина не е мъчно да разберем за какво е по-удобно дамата да се съгласи с думите на детето, вместо да продължава да се конфронтира с него.Ашли нямала особени проблеми вкъщи, когато преди учебно заведение се обличала с облекла за девойки. Но, когато почнала да върви на учебно заведение в момичешки облекла и да употребява тоалетните за девойки, зародили спорове с родителите на други деца. За тях, всичко това било прекомерно необичайно и извънредно. Те даже спрели да канят Ашли на детски празненства.На 11 години Ашли отива в гимназия и там тя се трансформира в цел за група деца, които я наскърбяват и разхвърлят неща й. Ашли трябвало да премине на домашно образование.Поради всичко това, Ашли става доста тревожна и даже мисли за самоубийство. Питала майка си за какво всичко това й се случва и заявявала, че ненавижда себе си.Жената почнала да води детето на разнообразни лекари. В последна сметка, те се озовали в Клиника по проблемите на джендърната дисфория.Именно там, са предписани хормони на детето, които Ашли ще приема най-малко до 18-та си година.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР