В американския щат Южна Каролина бе открита голяма , съобщава

...
В американския щат Южна Каролина бе открита голяма , съобщава
Коментари Харесай

4-килограмова златна рибка изплува от езеро

В американския щат Южна Каролина бе открита огромна , оповестява БГНЕС. Откритието бе направено от служащите от службата за парковете и зоните за отдих, които проверявали качеството на водата в езерото Оук Гроув Лейк. При един от тестванията във водата се потапяли електроди и се подавал ток. Съответно рибите изплували на повърхността, където ги оглеждали специалисти. Този път от езерото изкочила златна рибка с дължина 38 сантиметра и тегло 4 кг . След като била огледана и оразмерена тя бира върната във водата.
Обикновено златните рибки не се срещат във водоемите на Южна Каролина, по тази причина експертите считат, че някой е пуснал рибката в езерото . Кога е станало това, не е известно, само че при предходната инспекция на езерото рибката не била засечена. Златните рибки не са дълги повече от 15 сантиметра и тежат до 350 грама. В същото време са известни екземпляри, достигащи до 48-сантиметрова дължина. Отглежданите златни рибки живеят до 10 - 30 години, а дивите - до 40 години.
 Ето кои са концесионерите на плажовете Златна рибка и Свети Влас - запад Ето кои са концесионерите на плажовете " Златна рибка " и " Свети Влас - запад "
„ Блу Съмър “ ЕООД е избран за концесионерите на морския плаж „ Свети Влас - запад “ в община Несебър, а „...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР