В Америка променят цялата си финансова система, а Европейския съюз

...
В Америка променят цялата си финансова система, а Европейския съюз
Коментари Харесай

Астролози за 2023: Войната в Украйна свършва напролет, но фронтът се прехвърля в Русия

В Америка трансформират цялата си финансова система, а Европейския съюз го чака тежка икономическа рецесия

Както в никакъв случай до момента, този път политическите астролози по света реализираха единодушие по значими тематики от прогнозата за идната година. Те да вземем за пример са единомислещи, че светът минава през систематична рецесия, която следва да промени политическата му карта. На мястото на сегашните велики сили би трябвало да се появят нови. И една от тях е допустимо да е Украйна. Съгласие имат и за това по кое време ще завърши войната в Украйна. Според оповестените предвиждания на британката Джесика Адамс, индиеца Алакх Ниранджан и Татяна Калинина от Беларус, които са измежду малцината, занимаващи се с политическа прогностика, бойните дейности би трябвало да спрат през пролетта, като последните борби би трябвало да са до края на април. Причина за това единно мнение стана може би фактът, че съветските астролози, които към момента живеят в Русия, избраха да не вършат прогнози за войната. В момента в техните страници в интернет или канали в Ютюб и Телеграм могат да се прочетат нравствени и метафизичен възвания и размишления, само че не и съответни предвиждания какво следва в Украйна и Русия.
 Татяна Калинина
 

През миналите месеци съветската Дума одобри серия закони, които съществено лимитират свободата на словото и вкарват тежки санкции за нарушаването им. Там има да вземем за пример текстове за „ разпространение на лъжлива и подвеждаща информация за съветската войска и Специалната военна интервенция “. Вероятно това е една от аргументите астролозите в Русия да предпочетат този път да замълчат.

Руснаците Павел Глоба, който има немски паспорт, само че сега се намира в Русия, Александър Зараев, Светлана Драган и Михаил Левин, които са най-цитираните съветски политически астролози, разгласиха предвиждания за 2023 година, само че в тях се приказва за всичко друго, единствено не и съответно за най-важното – войната.

Изключение прави украинецът Константин Дараган, който е русофилски надъхан и предходната година се откри да живее в Русия. На 1 януари 2023 година Дараган разгласява годишна прогноза, която е тъкмо наопаки на изказванията на останалите му сътрудници по света. В началото Дараган въпреки всичко планува, че „ вътрешните междуособици в съветския хайлайф ще ескалират в сериозна битка заради променилия се баланс през 2022 година, като по едно и също време с това ще се разрасне и спорът сред хората и държавното управление “. По-нататък обаче той написа, че чака „ позитивно развиване за Русия в края на годината “.

И още: „ От края на пролетта до края на годината чакам изцяло необикновен развой - идването на огромни вложения в Русия. (...) Освен това има доста сериозна опция за разширение на съветските територии отвън следените към декември 2022 година В стопански смисъл обстановката ще остане управляема, като през януари-февруари ще има нов кръг от опълчване сред съветската стопанска система и Запада с позитивни резултати за Русия. “
 Джесика Адамс
 

Британката Джесика Адамс издаде цяла книга, отдадена на рецесиите, които чакат света след 2020 година. „ Астрология 2020 “ се появи и в български превод. Там обаче войната сред Русия и Украйна не бе предсказана. В прогнозата си за 2023 година Адамс написа, че това ще е „ годината, в която Украйна ще завоюва войната “. Тя показва 20 септември 2023 година като най-крайната допустима дата за привършване на спора с подписването на кротичък контракт. Британката планува и че това ще е последната година в ръководството на Владимир Путин. „ 1 ноември 2023 година е най-късната дата, на която чакам Владимир Путин да падне от власт или да изчезне от нашия свят “, твърди тя.

Почти идентични в прогнозите си са Татяна Калинина от Беларус и Алакх Ниранджан от Индия. Двамата упорстват, че последните бойни дейности ще са през април, като до края на юни пък би трябвало да стартират мирните договаряния сред Русия и Украйна. „ Дори и най-аполитичния човек на света ще схваща, че Украйна е победила в тази война “, счита Ниранджан. Той чака през май да почине, или да бъде погубен, значим човек в Кремъл. Макар да загатва, че има поради Путин, Ниранджан не го посочва поименно.

Двамата астролози считат, че успеха на Украйна ще провокира сериозна промяна в Организация на обединените нации, която би трябвало да стартира най-късно до началото на 2024 година „ Ако организацията се резервира в настоящия си тип, Украйна евентуално ще стане непрекъснат член на Съвета за сигурност с право на несъгласие “, твърди Ниранджан.
 Алакх Ниранджан
 

В момента, в който Украйна възвърне териториалната си целокупност, а победената съветска войска се прибере вкъщи, войната ще се придвижи вътре в Руската федерация, считат Калинина и Ниранджан. Тя ще бъде толкоз кървава, колкото е сега в Украйна. Най-тежки борби ще има сред кавказките нации и Русия, като крайният резултат е, че републиките, които в този момент са част от Руската федерация, ще разгласят самостоятелност.
Калинина чака, че спорът няма да остави настрана и съветската столица. Според нея Москва първо ще загуби функционалностите си на град, който е в положение да ръководи голямата страна, като последователно ще се плъзне към безпорядък и гнет. Към края на годината всекидневието там ще бъде белязано от гърмежи и убийства. Буквалният откъс от прогнозата на Ниранджан пък е: „ Към началото на 2024 към този момент няма да е ясно кой против кого и защо се бие в Москва “. Двамата астролози чакат към края на 2023 година популацията на сегашната съветска столица да бяга през глава от нея в опит да се избави. Несигурна и размирна ще е втората половина на 2023 и в доста други съветски райони, като даже спокойната сега Калининградска област няма да остане незасегната, плануват двамата астролози. Според Ниранджан, там ще има кървава борба през лятото, след която региона ще разгласи самостоятелност, а след това е допустимо да се причисли към друга страна.

Тази година със свои политически прогнози за първи път се включиха и редица таролози, на първо място от Украйна. Най-известни измежду тях са Людмила Хомутовска и Елена Бюн. И двете в главните си предвиждания за войната и Русия преповтарят плануваното от Джесика Адамс, Алакх Ниранджан и Татяна Калинина – завършек на борбите в Украйна през пролетта, преместване на войната вътре в Русия, което ще прерасне в гнет и раздробяване на Руската федерация към края на годината.

Бъдещето на Европейския съюз преглеждат в прогнозите си към този момент и съветските астролози. В тази част те нямат никакво несъгласие с останалите си сътрудници по света. Обобщената прогноза е, че Европейски Съюз ще изпадне в тежка икономическа рецесия, което ще принуди няколко страни съществено да се замислят за овакантяване на организацията. Но най-малко до началото на 2024 година никоя от тях няма да се осмели да го направи. Според Алакх Ниранджан една от аргументите за идната рецесия, която би трябвало да се разгърне към края на 2023 година, най-вероятно ще се окаже промяната на финансовата система в Съединени американски щати. Тази промяна, за която загатват и останалите астролози, би трябвало да стартира през 2023 година. Повече детайлности що за промяна ще е това обаче няма, защото нито един от политическите астролози към момента не е разгласил подробната си прогноза за Америка през 2023 година
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР