В 54-ия ден на протести с искане на оставки на

...
В 54-ия ден на протести с искане на оставки на
Коментари Харесай

Акция Масово отваряне на очи в 54-ия ден на протести

В 54-ия ден на митинги с искане на оставки на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев се организира акция " Масово отваряне на очи " пред Представителството на Европейската комисия в България. Чрез нея протестиращите желаят от европейските водачи да заемат ясна позиция, защото съгласно тях ръководството на премиера Бойко Борисов поражда институционална рецесия в страната.

След 18.30 часа протестиращите издигнаха осведомително табло, на което оповестиха оперативна стратегия „ Фасадна демокрация”, като бенефициент е посочен партия ГЕРБ и съдружните сътрудници, а финансирането е обезпечено от европейските данъкоплатци.

Протестиращите оповестиха, че „ оперативната програма”, която показват през днешния ден, краде бъдещето на жителите.

„ Това е митинг с доста знаци – може да видите плакатите. Ние сме приели ролята на строителни служащи, които безусловно стопират оперативната стратегия „ Фасадна демокрация”. Това значи първо - Европейски Съюз като наш сътрудник, а и ние надлежно, да си отворим очите за метода, по който сме лъгани от години за това какво в действителност съставлява демокрацията в България”, изясни Павел, който е пристигнал да изрази недоволството си пред постройката на представителството на Европейска комисия, съобщи БГНЕС.

„ Ние сме насочили това събитие в европейски проект с концепцията да получим медиен отзив, който да съдържа нюансите, особеностите на българската демокрация”, продължи младежът. Той сподели, че те са от хората, които стачкуват към този момент 54 дни. „ И самодейно се събираме в интерес на нашето общество”, уточни Павел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР