В 47-ото НС депутатите от ИТН са гумени печати на

...
В 47-ото НС депутатите от ИТН са гумени печати на
Коментари Харесай

Радостин Василев пред bTV: Депутатите от ИТН са гумени печати на волята на ръководството


В 47-ото Народно събрание депутатите от Има Такъв Народ са гумени печати на волята на управлението. Това съобщи министърът на спорта в оставка и напуснал Има Такъв Народ Радостин Василев в студиото на „ Тази заран “.

" Бях взел решението (б.р. да напусна партията) 10 минути, откакто разбрах, че Слави Трифонов отдръпва своите министри. В знак на преданост, защото тази партия ме е издигнала като министър, си подадох оставката и ориста ми като министър не е в ръцете ми. След това обмислих доста деликатно какво желая да направя, бях подготвен да го направя и самичък, естествено имаше и хора, които застанаха до мен. Оказа се, че хората, които са до мен и доста други в Народно събрание обмислят да изоставен парламентарната група още от януари. Може би аз бях катализаторът, като министър, който е решил да си тръгне ", добави той.

Василев добави, че е чувал от сътрудниците депутати, че има голям проблем в Министерството районното развиване и благоустройството (б.р. където министър в оставка е Гроздан Караджов от ИТН).

" Много неща са ме тормозили - от това, че господин Трифонов не се появи на никое място и в никакъв случай, до това, че не познава своите депутати, до това, че се появиха хора в листите през април и юли, които имат избрани обвързаности с бизнеса. Появата на хора в листите, които са спуснати посредством листчета от управлението на партията да ги включат в листите. Появата на същите тези хора, които бяха включени в листите, в едно министерство на управителни постове ", сподели още министърът в оставка Радостин Василев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР