В 370 лечебни заведения и регионални здравни инспекции се откриват

...
В 370 лечебни заведения и регионални здравни инспекции се откриват
Коментари Харесай

370 лечебни заведения стават временни имунизационни пунктове

В 370 лечебни заведения и районни здравни инспекции се откриват краткотрайни имунизационни пунктове за имунизиране против COVID-19, оповестиха от здравното министерство.
Заповедта на здравния министър в оставка Костадин Ангелов, оповестена на интернет страницата на Министерството на здравеопазването, гласи, че в 370 частни и държавни лечебни заведения - лечебни заведения, групови практики, диагностично-консултативни центрове, медицински центрове, лаборатории и други, както и в районните здравни инспекции би трябвало да се открият за реализирането на имунизационната акция.
 Берлин краткотрайно спря имунизирането с AstraZeneca на жители под 60 година Берлин краткотрайно спря имунизирането с AstraZeneca на жители под 60 година
Във вторник град Берлин приключи имунизациите с AstraZeneca за лица под 60-годишна възраст, заяви Агенция Франс Прес. Това се случва на фона на съо...
Тя е за имунизиране против COVID-19, а заповедта би трябвало да се заяви на районните здравни инспекции, които да уведомят лечебните заведения на територията на съответната област.
Заповедта на здравния министър в оставка Костадин Ангелов можете да видите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР