В 21 век сме и сексуалността и интимните ни желания

...
В 21 век сме и сексуалността и интимните ни желания
Коментари Харесай

Интимно и искрено от Наталия Кобилкина: за жените и порното

В 21 век сме и сексуалността и интимните ни стремежи са нещо обикновено. Не е нужно да шепнем, до момента в който описваме какво желаеме от половинката си в леглото. В новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “ Наталия Кобилкина споделя дали дамите се любуват на порното и какво харесват в него.

Сексоложката разрушава митовете, като споделя, че дамите харесват порното и постоянно го гледат! Но за разлика от мъжете, представителките на нежния пол се любуват на палавите филми по друг метод.

 h Thinkstock

Дамите гледат порно, в което има история, участва сюжет. Това е и една от аргументите толкоз доста да харесват „ 50 нюанса сиво “ поради симбиозата сред романтика и еротика. Жените харесват естетиката в порното.

 h Thinkstock

Един от най-харесваните сюжети от нежния пол това е сексът сред дами. Но най-интересните мечти на дамите идват с порно филмите, в които има някаква игра, някакво покоряване. Жените се възбуждат от обстоятелството, че могат да бъдат опитомени. Затова мъже, завържете я, играйте си с нея, галете я на всякъде.

 h Thinkstock
Съветите на Наталия Кобилкина : Защо дамите зарязват мъжете? Наталия Кобилкина поучава: Как да изпиташ още по-силен оргазъм? Наталия Кобилкина поучава: Женските оръжия, на които мъжете не могат да устоят! Наталия Кобилкина разкрива: Кои са в действителност ерогенните зони на мъжете! Кои са тайните на щастливия брак - специалистът Наталия Кобилкина ги знае! Съветите на Наталия Кобилкина : Има ли смисъл да се борим за някогашните?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР