В 17 часа изтече срокът за подаване на документи за

...
В 17 часа изтече срокът за подаване на документи за
Коментари Харесай

Ето всички кандидати за директорския пост в БНТ

В 17 часа изтече срокът за подаване на документи за присъединяване в състезанието за нов общоприет шеф на Българска национална телевизия, оповестиха от малкия екран.

Съвет за електронни медии би трябвало да направи избора на 23 август. В борбата за управителния пост на публичната телевизия се включиха някогашният общоприет шеф на националното радио Валерий Тодоров, някогашният финансов и изпълнителен шеф на Българска национална телевизия Тома Иванов, публицистите Емил Кошлуков, Иван Гарелов, Константин Каменаров, Сашо Йовков, Стоил Рошкев и Теодор Ангелов. В конкуренцията взе участие и инженерът Радослав Главчев.

На 8 август ще стане ясно кои претенденти ще бъдат позволени до присъединяване в процедурата, а до 17 август - кои от тях ще стигнат до чуването. На 21 и 22 август те ще могат да показват концепциите си за ръководство на Българска национална телевизия, а на 23 август Съветът за електронни медии ще организира гласуването. За да бъде определен някой от претендентите, той би трябвало да получи най-малко 3 от петте гласа на членовете на Съвет за електронни медии. Ако никой не бъде определен при първото гласоподаване, се организират още две през един час в границите на същия ден. Според изискванията на Съвет за електронни медии, в случай че няма определен претендент, процедурата се приключва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР