В 17.00 часа днес ще бъдат изнесени резултатите в първото

...
В 17.00 часа днес ще бъдат изнесени резултатите в първото
Коментари Харесай

Обявяват резултатите от първо класиране на първолаците във Варна

В 17.00 часа през днешния ден ще бъдат изнесени резултатите в първото класиране от електронния банкет на първокласниците във Варна. Записването на признатите деца ще стартира от на следващия ден като ще продължи до 8 юни в това число, оповестиха от общинска дирекция „ Образование и юношески действия “.

До 17.30 часа 11 юни ще бъдат оповестени и свободните места за второ класиране. На 12 юни в 10.00 часа системата ще бъде отворена като ще могат да се записват, редактират и отхвърлят заявки за банкет на второ класиране. Това ще допустимо до 14 юни в това число.

Графикът на дейностите за банкет в първи клас през новата образователна година планува до 17.00 часа на 15 юни да бъдат оповестени и резултатите от класирането. Родителите ще могат да запишат децата си в съответните учебни заведения на 18 и 19 юни.

Свободните места за третото класиране ще бъдат оповестени след 17.30 часа на 20 юни. Системата ще бъде отворена за подаване на заявки единствено на 21 юни, след което още веднъж ще бъде затворена. На 25 юни ще бъде оповестено класирането, а в идващите два дни – на 26 и 27 юни, следват датите за записване от третото класиране.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР