В 13.00 часа в Учебно-възпитателния център Юрий Гагарин в Санаторно-оздравителен

...
В 13.00 часа в Учебно-възпитателния център Юрий Гагарин в Санаторно-оздравителен
Коментари Харесай

Трети национален диабетен лагер събира 70 деца в Камчия

В 13.00 часа в Учебно-възпитателния център " Юрий Гагарин " в Санаторно-оздравителен комплекс-Камчия ще бъде открит третият Национален детски диабетен лагер, който се провежда от асоциация " Докосни дъгата " с поддръжката на УМБАЛ " Св. Марина " и Медицински университет-Варна.

Лагерът е за към 70 деца и младежи със захарен диабет, за които ще се грижи екип от лекари, психолози,педагози и родители.

Специална стратегия ще съпътства откриването на лагера в СОК „ Камчия “, като акцент в нея ще бъде невижданото обединяване на водещите футболни клубове в страната. Асоциация „ Докосни дъгата “ получи поддръжката на Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия, Ботев, Черно море и Дунав, като всички те ще застанат един до друг, с цел да насочат общо обръщение към младежите за приемливост, както и апел за общи дейности против експанзията на улицата, в учебно заведение и по стадионите.

Събитието ще уважат футболисти, треньори и митове, измежду които Георги Петков, Владо Стоянов, Илиан Илиев, Пламен Николов и други. Всеки един представител на клубовете ще насочи привет към момчетата и девойките на лагера, ще организира подготовка с тях и ще ги зарадва с фланелки и шалчета на своя тим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР