Увреждането на кръвоносната система прави различна инфекцията от . Това

...
Увреждането на кръвоносната система прави различна инфекцията от . Това
Коментари Харесай

Ангиолог: Увреждането на кръвоносната система прави различна инфекцията от коронавируса

" Увреждането на кръвоносната система прави друга инфекцията от ". Това изясни в предаването „ Тази неделя “ по БТВ ангиологът доктор Любинка Яневска. Усложненията засягат дребните кръвоносни съдове и артериите, добави тя.
" Има задоволително изследвания на международно равнище и нашата здравна процедура демонстрира, че това са затрудненията, които предизвикват към 20-30 % от общия брой смъртност ", съобщи доктор Яневска. Тя посочи, че се получават артериални тромбози в белия дроб или в долни и горни крака.
 Проф. Николай Витанов: 1500 инфектирани дневно е сериозното число, което не би трябвало да прехвърляме Проф. Николай Витанов: 1500 инфектирани дневно е сериозното число, което не би трябвало да прехвърляме
“В момента има едно гладко покачване на случаите. Има едно сериозно число на брой регистрирани дневно случаи, което не трябва да се...
Освен в острата фаза на болестта, в продължителността на му също, антиколагуантите са пръв способ за лекуване и профилактика, уточни лекарката. " Възможно е увреждането на кръвоносната система да настъпи откакто пациентите са минали през ковид, за това се предлага до два-три месеца след болестта да се вършат прегледи при кардиолог. Тогава е допустимо оформянето на микротромбози, които да прогресират до по-големи. Проследяването и включването на медикаментите е належащо “, означи ангиологът доктор Любинка Яневска. Според нея ограниченията против ковид може да бъдат разхлабени, само че при засилено внимание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР