Уволненият водещ на CNN Дон Лемън не показа малко съчувствие

...
Уволненият водещ на CNN Дон Лемън не показа малко съчувствие
Коментари Харесай

Дон Лемън се заяжда с Ники Хейли заради спора за „робството“: „Тя не ми предложи същата благодат“

Уволненият водещ на CNN Дон Лемън не сподели малко състрадание към републиканския претендент за президент Ники Хейли, откакто тя провокира звук поради отхвърли си да съобщи, че робството е повода за гражданската война.

Лиймън, който беше пуснат от кабелния новинарски канал след поредност от несъгласия, в това число сексистко изказване в ефир по отношение на възрастта на Хейли, разгласява известие в обществените си медии, напомняйки на своите 1,4 милиона почитатели, че някогашният губернатор на Южна Каролина е прекомерно веселя се да го виждам по какъв начин пада по-рано тази година.

„ Ники Хейли желае благосклонност за потреблението на неприятен избор на думи, когато, откакто се изказах неправилно в някои мнения, включващи нея, тя не ми предложи същата благосклонност, неотложно и доста обществено ме хвана на отговорност и по-късно набра средства от това “, написа Лемън в своя акаунт в обществените медии X.

Лемон добави, че се „ радва, че е изяснила това, което е трябвало да каже “ и че „ в духа на сезона, дано забележим д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР