Уволненият от директорския пост на бТВ Венелин Петков не остана

...
Уволненият от директорския пост на бТВ Венелин Петков не остана
Коментари Харесай

Венелин Петков и Антон Хекимян вече не са приятели

 Уволненият от директорския пост на бТВ Венелин Петков не остана за дълго без работа. Журналистът се подвизава като преподавател в частно столично учебно заведение, където изнася лекции пред децата на тематики като сбъдването на фантазиите, професионалния път и реализация. Петков споделил с учениците, че преди да замине да следва в Съединени американски щати, е работил като преводач, преподавател и носач на краставици, само че когато шансът го отвел до интернационалния отдел в Българска телеграфна агенция, схванал, че единственото, с което желае да се знаимава, е публицистиката. След 20 години стаж в бТВ, последните от които като шеф на " Новини и настоящи излъчвания " против тлъста заплата от 15 хиляди лв. на месец, Петков бе заменен от новите притежатели на медията с сътрудника му и негов някогашен зависещ Антон Хекимян. 

Преди рокадата двамата бяха в другарски връзки, които датират още преди пътищата им да се пресекат професионално. Любопитна детайлност е, че Хекимян и Петков са родом от Стара Загора, а също така са приключили и една и съща езикова гимназия в града на липите. Телевизията още повече ги сближила, само че покачването на Антон поставило точка на тяхното другарство.

Впечатление прави, че някогашният началник на Хекимян не му е честитил новата позиция. Освен това явно Венелин не се интересува от персоната на своя досегашен приятел, защото не го е добавил в другарската си листа в профила си в Инстаграм, където неотдавна си направи регистрация. 

Докато беше началник в бТВ, някогашният на Гена Трайкова бранеше персоналния си живот като полесражение. Той съумя да резервира връзката си с колежката Николета Маданска надалеч от светлините на прожекторите близо 5 години. Откакто е незает обаче, той конкурира по интензивност в обществените мрежи родните плеймейтки, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР