Уволнението на Псаки беше потвърдено, тя ще бъде заменена от

...
Уволнението на Псаки беше потвърдено, тя ще бъде заменена от
Коментари Харесай

Уволниха Джен Псаки от Белия дом

Уволнението на Псаки беше доказано, тя ще бъде сменена от негър ЛГБТ представител

Джен Псаки ще се отдръпна като прессекретар на Белия дом и ще бъде сменена от Карин Жан-Пиер, заяви Белият дом. Жан-Пиер ще бъде първата чернокожа американка и представител на ЛГБТ общността в историята, която ще заема този пост.

Псаки ще напусне поста си на 13 май. Жан-Пиер в този момент заема поста заместник-прессекретар на американската администрация, оповестява ТАСС.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че „ Карин освен има опит, гений и съзнателен метод “, само че „ ще продължи да играе водеща роля в разпространяването на информацията за работата на администрацията на Байдън-Харис от името на американския народ “. Според Байдън той и брачната половинка му Джил " познават и почитат Карин отдавна ". Според него Жан-Пиер " ще стане мощен глас, който ще приказва " от негово име и от името на неговата администрация, оповестява РИА Новости.

Припомняме, медиите оповестиха, че Псаки възнамерява да напусне поста на прессекретар през май, тя има намерение да си откри работа в MSNBC. Псаки е известна с работата си в Белия дом още от времето на Барак Обама. През 2013 година тя става формален представител на Държавния департамент на Съединени американски щати. След изборната победа на Доналд Тръмп тя отпътува за CNN, а през 2020 година се причисли към екипа на Джо Байдън.

Превод: ПИ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР