Уволнение в градския транспорт в Перник, след скандални клипове, на

...
Уволнение в градския транспорт в Перник, след скандални клипове, на
Коментари Харесай

Шофьор на градски транспорт в Перник, позволил на момиче да кара, бе уволнен

Уволнение в градския превоз в Перник, след скандални клипове, на които млада жена кара рейс. За да седне зад кормилото, момичето се сближило с част от работещите в превоза в Перник и те почнали да ѝ дават да кара.

На клипчетата, изпратени и до редакцията ни, се вижда, че момичето кара отвън града и покрай депото, само че наши източници настояват, че тя е карала и по маршрута на две линии. Младата жена е засечена да кара рейс номер 17 в Перник, до момента в който в него има пасажери, излиза наяве от информация на Българска национална телевизия.

От градския превоз в Перник направиха инспекция по случая и откриха, че един от водачите е предоставял рейса си.

Не е редно тя да го управялява и е недпопустимо наш чиновник да дава на трето лице пътното транспортно средство, по тази причина сме взели съответни ограничения, водача е отхвърлен от работа. За това момиче има пуснати тъжби в полицията от двама наши чиновници и има предистория. И по тази причина е най-добре да се прекрати тази процедура, тъй като сдружението е ново, рейсовете са нови, както виждате ", сподели Лазар Вълчев, шеф на " Градски превоз - Перник ".

Жалбите против момичето са от контрольори поради това, че им взела билетите, с цел да ги продава. Дори се похвалила, че продавала два курса. Въпреки опитите ни, не успяхме да се свържем с нея за коментар.

В профила му в обществените мрежи се вижда, че момичето е огромен почитател на градския превоз. За да работи там обаче, би трябвало да изкара категория и да се яви на конкурс за водачи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР