Уволнената от МВР полицайка Симона Радева все пак е била

...
Уволнената от МВР полицайка Симона Радева все пак е била
Коментари Харесай

Бившата полицайка Симона Радева все пак била в колата на Семерджиев

Уволнената от Министерство на вътрешните работи полицайка Симона Радева въпреки всичко е била в колата на Георги Семерджиев в деня на огромната злополука до хотел „ Хемус “, при която починаха две млади девойки. За часовете преди случая при започване на юли предходната година пред съда през днешния ден описа брокерката Магдалена Иванова.

Тя си спомни, че били двете със Симона Радева в колата на Семерджиев. Това било към 18:30 часа.

Докато чакали в запушване, Семерджиев решил да изпревари всички коли. Тръгнал внезапно, само че закачил друга кола, описа Иванова.

И продължи: Нашата кола удари другата. Разбра се че има удар, само че не спряхме да проверим. Караше Семерджиев. Той разбра в следствие за удара. Познаваме се от доста години, имаме общи познати. Познавам и Симона Радева. През цялото време бяхме тримата и тя беше в колата. Не знаех какво работи Симона. Тя не и слизала от колата по време на огледите.

За наличието на Симона Радева в всекидневието на Семерджиев описа и Яница Стефанова Свързала се е с него по бизнес. Срещали са се на автомивката му. Возила се даже в автомобила му. Срещала се със Симона и даже пили кафе в автомивката.

Показания даде и другарка на Семерджиев – Ева Йорданова. Тя описа по какъв начин се возили в скъпи джипове и коли и призна, че са били гаджета две години.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР