Уволнен ли е Драгомир Драганов от „БНТ на 60” –

...
Уволнен ли е Драгомир Драганов от „БНТ на 60” –
Коментари Харесай

Интригата с Драго Чая се заплита, шефът му в БНТ с първи дум...

Уволнен ли е Драгомир Драганов от „ Българска национална телевизия на 60” – предаването, което персонално той сътвори и наложи в ефир? Вече няколко седмици рубриката се води от Мира Добрева, а Драго Чая мистериозно изчезна от ефир, без да се дават каквито и да било пояснения. Първата поява на Мира бе на 3 октомври и оттогава единствено тя е лицето на предаването.

От финалните надписи стана ясно, че името на Драганов остава измежду тези на редакторите – четирима на брой, като единствено е преместено с две позиции по-нагоре. Сега всички се питат дали решението на тв шефовете е краткотрайно и за какво е взето. Естрадните звезди Тони Димитрова и Йорданка Христова даже обществено изрекоха огорчението си, че Драго към този момент не е на екран. Тони Димитрова даже обмисляла да направи подписка в поддръжка на отстранения публицист.

„ Драгомир Драганов не е уволнен, само че към този момент няма да е водещ на предаването. Той остава редактор в „ Българска национална телевизия на 60”, там е извънредно потребен с познанията си. Драго евентуално ще води различен план по-нататък, само че към този момент ще запазим детайлностите в тайна”, съобщи генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Най-вероятно се засяга предаване, отдадено на избора на български участник за тазгодишната „ Евровизия”, позволяват в медийните среди. Кошлуков призна, че Мира е била поставена пробно за водеща на „ Българска национална телевизия на 60”, само че се справила изумително сполучливо и даже нараснала рейтинга. Така от управлението решили тя да остане титуляр.

Според осведомени, предлагането за рокадата е на режисьора Димитър Шарков, който роптаел против безконечните закъснения на Драго Чая за записите на шоуто. В един от дните той даже не се явил на фотоси, което дефинитивно решило ориста му. Неофициално се разяснява и друга причина – внезапното напълняване на журналиста, който след лятната почивка качил още килограми.

Самият Драгомир Драганов отхвърля да дава пояснения за какво е махнат от ефир. Той не пожела да приказва с кореспондент на „ Уикенд” и да изясни своята версия. Близки до журналиста обаче признават, че бил доста смутен от създалата се обстановка.

„ Българска национална телевизия на 60” стартира да се излъчва за празник на първата ни телевизия през 2019 година След големия интерес към него управлението взе решение да продължи да се снима и в идната, и в по-следващата година. Сега рубриката върви в събота и неделя в 19 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР