Увеличават възмутените граждани, които биват блокирани в кръстовищата от протестиращите,

...
Увеличават възмутените граждани, които биват блокирани в кръстовищата от протестиращите,
Коментари Харесай

МВР показа кадри от блокадата на столичните улици и погрома пред БНТ

Увеличават възмутените жители, които биват блокирани в кръстовищата от протестиращите, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи и демонстрирах фрагменти от блокадите по софийските улици и погрома пред Българска национална телевизия, където през вчерашния ден вечерта симпатизанти на БОЕЦ и „ Да, България “, предвождани от общинския консултант Иво Мирчев, окупираха Националната телевизия. 

„ Увеличава се броят на възмутените и афектирани жители, които биват блокирани в кръстовищата и претендират за нарушени права и ползи. Те са склонни на по-крайни дейности и само наличието на полицейските органи предотвратяват възникването на саморазправи. Не са редки случаите, при които протестиращите основават предпоставки за пораждане на ПТП, като заплашват живота и здравето си и това на водачите на МПС “, сподели началникът на отдел „ Охранителна полиция “ при СДВР  комисар Радослав Стойнев. 



Към 21.00 часа през вчерашния ден протестиращите са били призовани от ораторите да блокират основни кръстовища в центъра на София. Към 21.15 часа са били блокирани 11 кръстовища, а блокадата завършила към 21.30 часа, като единствено кръстовището на пл. „ Орлов мост “ е било освободено за придвижване в 00.30 часа, стана още ясно по време на блрифинга на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР